Forum

samoin kuin kaksikerroksinen hieno mesh-ylempi September 24, 2019 10:18 PM

By : bahadir

Eri ensisijainen Asicsille tarkoitettu Gel-Quantum Infinity -toiminnot, jotka voit lähettää ensimmäistä kertaa täysimittaisen Solution shokki-vähennysvälin, jolloin juokseva kenkä voi tuoda esiin kummallisia vihreää vihreitä. Voisiko takakuoren avaruusajan vaahtomuoviin liittyä mahdollisesti vaatimaton peitto, vaikka yleensä ratkaisu kestää yleensä ytimen tason, mikä takaa vahvan iskunvaimennuksen, jolla on hyödyllinen elpyminen reagoinnin lisäksi. Se on todella lyijyä, jolla on ylellinen yksiosainen uppr, vaikka kaikki tämä ratkaisu vääntää ylimääräisen painon: Tämä juoksukenkä osoittaa tämän ihon vaa'an vain noin 14-vuotiaana.

Tämä Gel-Kayano on tullut juoksijoiden 'jaloilla, jotka on tarkoitettu yli 20 vuotta, ja se on myös aina Asicsin myydyin juoksukenkä. Se on vain hyvä päivittäinen opettaja, varsinkin silloin, kun olet ylikehittäjä. Tämä joustava stiched hieno mesh uppr tulee läheinen terveellinen, vaikka jonkinlainen medial platter vakaan takana jalka pöytä pitää ihmisiä juoksemalla Asics lenkkeily kengät sisäinen jalka Työjalkineet kauppa tai niin, koska olet toiminut. Se on vain suuri juoksukenkä, johon voit ladata viimeisimmän yksinomaisen tuen sekä FlyteFoam Move -palvelun FlyteFoam Lyte -palvelun lisäksi yhdessä Solution-shokin vähentämisen jalkojen takana takahaarukan lisäksi.

Asics-valinnasta löytyvien modernien kenkien ja saappaiden luettelossa tämä Dynaflyte on tavallisesti kevyt, ja siinä on myös runsaasti sohvaa, ja lisäksi se sopii hyvin - se on erinomainen ratkaisu kaikille, jotka aikovat vaihtaa Tämä tekniikka ajaa alas rasvaa primäärityypillä, joka vapautuu 9. 3 unssia miehillä 7.7 unssia täydentämällä, mutta säilyttää jokaisen shokin vähentämisen, reagoinnin. Tämä hieno mesh uppr mahdollistaa niiden jalka tai niin auttaa Asics Kayanon juoksukenkiä vastakkain, vaikka rajoittaa sivuttaisliikettä vain läheisessä läheisyydessä.

Asicsin huippuluokan yksinkertainen mittarilukema on yleensä monivuotinen rakkaus, johon osallistuu urheilijoita, ja uusimmat tyypit tukevat sitä, mitä vanhemmat: Se tarjoaa jonkin verran jopa tukemaan asemaa, joka voisi kestää liiallista kaasua Tämä välipohja on yleensä täynnä Flytefoam Move, Flytefoam Light-painoa sekä Solution-iskunvaimennusprosessia, joka on tarkoitettu fantastisen vaikutuksen nauttimiseen voimakkuuden palautumisen lisäksi. samoin kuin kaksikerroksinen hieno mesh-ylempi - varokaa tätä terveellistä, nähdessäsi, että useimmat näistä kengistä ja saappaista ovat yleensä pieniä.

Tämä Gel-Cumulus, kuten Gel-Nimbus lisäksi Asics Gel-Nimbus 21 -kengät Gel-Kayanolle, on yleensä yksi Asicsin historiallisista suosituimmista myyjistä. Yksinkertaisten urheilijoiden lisäksi kohde osoittaa tämän näyttökertojen prosessin tehostaa tämän jalkaterän terveellistä liikkuvuutta, koska olet toiminut, yhdessä FlyteFoam Move -palvelun kanssa, joka on tarkoitettu paljon puhallettavampaan pomppuun, lisäksi iskunvaimennukseen tarkoitetun liuoksen lisäksi tämä Cumulus on yleensä kevyempi kuin Nimbus. Kayano - hyödyllinen valinta urheilulajille, jotka eivät yleensä tarvitse paljon enemmän palvelua kenkiinsä ja saappaisiinsa.


To post a comment please register or sign in